Navigatie

Algemene voorwaarden

Bestellen en Betalen
Met het plaatsen van een bestelling en het aanklikken van de knop 'afrekenen' ga je een betaalverplichting aan met PLUUM.  Wij hanteren een vast bedrag voor de verzendkosten van 4,50.

Verzending en Levering
Levering vindt plaats zolang de voorraad strekt. Als je betaling is ontvangen is zal PLUUM je bestelling binnen 3 dagen verzenden.

Prijzen 
Prijzen worden binnen de looptijd van de aanbieding niet verhoogd, tenzij wettelijke maatregelen dit noodzakelijk maken of indien de fabrikant tussentijdse prijsverhogingen doorvoert. 
Alle prijzen op de site zijn onder voorbehoud van druk- en zetfouten. PLUUM is niet aansprakelijk voor de gevolgen van druk-en zetfouten. Alle prijzen op de site zijn in EURO`s en inclusief 21% BTW. 

 

Bedenktijd, Herroeping & Retourneren

Indien de bestelling niet aan je wensen voldoet, dan kun je, zonder opgaaf van reden, binnen 14 dagen ruilen of retour zenden. Voordat je overgaat tot retourzenden dien je eerst contact op te nemen met PLUUM. Je ontvangt instructies voor de retourzending per mail. 

Als deze instructies in acht worden genomen en het artikel verkeert in goede, originele staat, dan worden de aankoopwaarde en verzendingskosten binnen 5 werkdagen na ontvangst van de retourzending teruggeboekt. Kosten voor de retourzending zelf zijn voor de klant.
PLUUM behoudt zich het recht voor retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag te compenseren wanneer het vermoeden bestaat dat het artikel reeds is gebruikt of wanneer het artikel ten gevolge van de retourzending is beschadigd. PLUUM behoudt zich voorts het recht voor retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag terug te betalen wanneer de artikelen niet binnen 14 dagen na aflevering van de bestelling zijn geretourneerd.

Uitsluiting van herroeping
Boeken en sieraden kunnen niet geruild worden evenals artikelen in de sale.

Klachten en Conformiteit
Heb je een klacht over een artikel gekocht bij PLUUM? Graag je klacht indienen per mail en voorzien van een duidelijke omschrijving en beeldmateriaal. Binnen een termijn van 3 werkdagen wordt contact met je opgenomen over de klacht. Klachten proberen wij zo goed mogelijk, in overleg, op te lossen.
 

Bestelling annuleren 
Een (deel van een) bestelling kan zonder opgaaf van reden geannuleerd worden na betaling en voordat verzending plaats vindt. Het aankoopbedrag wordt minus de administratie- en transactiekosten (2,95) binnen 5 dagen terugbetaald. Eventueel gemaakte betaalkosten worden niet teruggeboekt. 

Garantie
PLUUM staat ervoor in dat de geleverde artikelen deugdelijk zijn en voldoen aan de in het aanbod vermelde specificaties. Wij geven garantie tot vier weken na aankoop. Uitzondering hierop vormen eventuele kleurverschillen. Gebreken die zijn ontstaan als het gevolg van normale slijtage of die zijn te wijten aan aanmerkelijke schuld van de klant vallen niet onder de garantie.

Overmacht
PLUUM is niet gehouden tot het nakomen van enige verplichting jegens de klant indien zij daartoe gehinderd is door overmacht. Onder overmacht wordt in ieder geval verstaan bedrijfsstoringen bij PLUUM  en transportstagnatie.

Privacy
PLUUM geeft geen persoonsgegevens van klanten aan derden door. Zij gebruikt klantgegevens alleen ten behoeve van het verwerken van de bestellingen. 

Afbeeldingen en specificaties 
Alle afbeeldingen, fotos, tekeningen etc.en gegevens betreffende gewichten, afmetingen, kleuren, afbeeldingen van etiketten, etc. op de website van PLUUM gelden slechts bij benadering. Ze zijn indicatief en kunnen geen aanleiding zijn tot schadevergoeding of ontbinding van de overeenkomst. 

Intellectueel eigendom

Niets van deze site mag door derden zonder toestemming van PLUUM gebruikt worden. Foto`s zijn het eigendom van PLUUM en mogen niet zonder toestemming worden gebruikt of gekopieerd worden.
 

 

 

 

 

 

© 2015 - 2017 pluumwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel